ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

nanvayan 11به منظور آشنایی و یادآوری موازین بهداشتی در واحد های صنفی نانوایی نشست آموزشی ویژه فعالان این صنف با حضور معاونان سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان البرز،مسوولان اداره بهداشت کرج ، اتاق اصناف و اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی برگزار شد.

در این نشست آموزشی ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در هنگام تهیه نان ،رعایت موازین بهداشتی ،رعایت نرخ های مصوب ،توجه به وزن  چانه نان و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

حمید کریمی رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز در بخش هایی از این مراسم ضمن گفت:جا دارد در همین فرصت و در حضور اعضای محترم این صنف ،از اقدام ارزنده هیات رئیسه اتحادیه نانوایان کرج در مراسم اربعین امسال در شهر کربلا تشکر ویژه داشته باشم . هر چند که تلاش شما برادران مومن در راه رضای خدا و خدمت به عاشقان امام حسین(ع) بوده است ،اما بنده به نمایندگی از طرف تمامی کسبه شهر کرج برخود واجب می دانم که از یکایک شما از این بابت تقدیر و تشکر کنم .

وی افزود:صنف بزرگ نانوایان ،وظیفه بزرگ و مهمی بر عهده دارند چرا که تهیه کننده اصلی ترین غذای انسانها هستند . در تمام کشورها و در میان تمامی فرهنگ های مردم جهان ،نان و نانوا از حرمت و ارزش خاصی برخوردار بوده اند . در فرامین بزرگان دین اسلام نیز ،احترام به نان همواره مورد تاکید قرار گرفته است .از همین رو ایرانیان ، همواره برخوردی توام با احترام با این برکت الهی داشته اند و سفره های خود را با نان برکت بخشیده اند . بنابراین جایگاه این اهالی این صنف در مرتبه خاصی قرار دارد که حفظ آن جایگاه ،اولویت اصلی تمامی نانوایان است .

کریمی افزود: چگونگی مراقبت و حفظ این جایگاه ویژه ، وظیفه ایست که با رعایت قوانین بهداشتی و توجه به قوانین ،محتوا،شکل و مفهوم اجتماعی پیدا می کند. اما اگر ذهنیت و تلاش یک نانوا به سمت دیگری جلب شود ،ارزش و جایگاه اجتماعی اش نیز از بین می رود. کوتاهی در امر پخت نان ،بی توجهی به موازین بهداشتی و بی احترامی به مشتریان در وهله اول خود فرد نانوا را با مشکل مواجه می کند.

 کریمی افزود: مشکلات زیادی در زمینه تهیه آرد مرغوب و نحوه ی توزیع آن در نانوایی ها وجود دارد که امیدواریم با تعامل و همفکری ،کاستی های موجود را به کمترین حد ممکن برسانیم .

در بخش های دیگر این همایش آموزشی ،دستورالعمل های اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی در خصوص واحد های صنفی نانوایی،اقدامات بعمل آمده در سازمان ملی استاندارد در جهت افزایش کیفیت آرد ، ممنوعیت استفاده از افزودنی های غیر مجاز در تهیه خمیر نان و دیگر مسائل از سوی مسوولان مربوطه مورد اشاره و تاکید قرار گرفت .


nanvayan 1

 


nanvayan 2

 

nanvayan 3

 

nanvayan 4

 

nanvayan 5

 

nanvayan 6

 

nanvayan 7

 

nanvayan 8

 

nanvayan 9

 

nanvayan 12

 

nanvayan 13

 

nanvayan 14

 

nanvayan 15

 

nanvayan 16

 

nanvayan 17

 

nanvayan 18

 

nanvayan 19

 

nanvayan 20