ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

 

aghzieh 1احترام به حقوق مشتریان و توجه به سلامت عمومی جامعه مهم ترین وظیفه صنف اغذیه فروشان است.

همایش آموزشی اتحادیه صنف اغذیه فروشان کرج سه شنبه 16/9/95 با حضور سرهنگ تقی پور ،رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی ، هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان البرز،رستمی رئیس واحد بازرسی و نظارت اصناف ،کارشناسان و اساتید مرکز آموزش بازرگانی ،هیات مدیره اتحادیه های صنفی کرج و اعضای تحت پوشش این اتحادیه صنفی برگزار شد .

ابوالفضل دهقان دره شیری رئیس اتحادیه اغذیه فروشان کرج در آغاز این همایش آموزشی ضمن خوشامدگویی به حاضران در سخنانی گفت : جا دارد پیش از هر سخن دیگری ،از همکاری و همراهی اعضای تحت پوشش این اتحادیه با نمایندگانشان قدردانی و تشکر کنم . بدون شک تشکیلات این اتحادیه بدون توجهات و حمایت های همکاران ارجمند و زحمتکش این صنف ،نمی توانست در جهت دفاع از حقوق صنفی و بهبود شرایط کسب و کار و کاهش مشکلات صنفی قدمی بردارد . اما به یاری خداوند و حضور پرشور شما همکاران ،اعضای هیات مدیره اتحادیه طی دوره های گذشته تمام تلاش خود را در جهت ارتقاء سطح کاری بکار گرفتیم که توفیقات بزرگی در پی آن بدست آمده است که منافع آن به یکایک اعضای صنف باز می گردد .

دهقان افزود : بر اساس دستورالعمل های جدید در قانون نظام صنفی کشور 15 درصد از بودجه اتحادیه های صنفی باید در امر آموزش و ارتقاء سطح علمی فعالان صنفی مصرف شود . گردهمایی امروز نیز در همین راستا انجام شده که امیدواریم مطالب عنوان شده در این نشست مورد توجه همکاران ارجمند قرار گرفته و بخشی از پرسش ها و ابهامات دوستان در مورد مسائل و مشکلات صنفی برطرف شود .

وی افزود : همانگونه که همکاران عزیز می دانند ،شرایط کاری صنف اغذیه فروشان طی سالهای اخیر تغییرات زیادی کرده است . اما متاسفانه قوانین مربوط به فعالیت این صنف متناسب با شرایط روز جامعه تغییر نکرده اند. به طور مثال امروزه دستگاه ها و تجهیزات آشپرخانه ای بسیار پیشرفته ، بهداشتی و کم حجم شده اند و قابلیت های آنها ،امکان تهیه و پخت انواع غذاهای آماده را بدون دخالت انسان فراهم کرده است . در همین رابطه پیشنهاد تهیه همبرگر دستی در واحد های صنفی اغذیه فروشی که پیش از این ،از طرف اداره بهداشت ممنوع اعلام شده بود از سوی هیات مدیره اتحادیه مطرح شد که متعاقب آن نشست ها و مذاکرات متعددی با کارشناسان اداره بهداشت برگزار کردیم و توانستیم نظر مساعد کارشناسان آن اداره را در این رابطه جلب کنیم .البته تهیه همبرگر دستی باید تحت شرایط خاص و تدابیر بهداشتی لازم انجام شود که موارد آنرا از طریق سایت اتحادیه و یا به صورت کتبی به اطلاع همکاران گرامی خواهیم رساند .

دهقان افزود : یکی دیگر از خواسته های اعضای این صنف ،افزایش ساعت کاری از 12 شب تا 1 بامداد است که این درخواست فراخور وضعیت جامعه و تقاضای مشتریان مطرح می شود .در حال حاضر بسیاری از مردم به دلیل نوع شغل و گرفتاریهای روزمره ،ساعات پایانی شب را برای گشت و گذار و صرف غذا در کنار خانواده می دانند چرا که در این ساعات ترافیک خیابانها کاهش یافته و دردسرهای آن نیز از بین می رود .لذا بهترین فرصت برای خانواده ها فراهم می شود تا لحظاتی را همراه با اعضای خانواده در مکانهایی مانند اغذیه فروشیها سپری کنند و غذایی هم میل نمایند.

رئیس اتحادیه صنف اغذیه فروشان در ادامه افزود : یکی دیگر از مباحثی که توسط هیات مدیره اتحادیه دنبال می شود موضوع نرخ های خدمات این صنف و کاهش متراژ واحد های صنفی است که البته این موارد بایستی در نشست های تخصصی با دست اندر کاران امور صنفی ،پیشکسوتان و صاحبان تجربه مورد تحلیل و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. به گونه ای که حقوق افراد محفوظ بماند و مشکلات جدیدی برای اعضاء صنف بوجود نیاید.

وی افزود: آیین نامه این اتحادیه حدود سی سال پیش و بر اساس شرایط آن روز جامعه ،تهیه و تنظیم شده است . اما امروز شاهد افزایش قیمت واحد های تجاری ،افزایش نرخ اجاره بهاء ،افزایش دستمزد کارگر و دیگر هزینه ها هستیم ،بنابراین برای حضور در بازار و دفاع از جایگاه قانونی صنف ،به آیین نامه ها و ضوابط جدیدی نیاز داریم که شرایط جامعه و بازار کسب و کار در آن لحاظ شده باشد.همچنین در بحث نرخ خدمات این صنف توجه شما را به نکاتی در این راستا جلب می کنم .طی سالهای اخیر صنایع غذایی در کشور ما از توسعه و پیشرفت قابل ملاحظه ای برخوردار بوده است . کارخانجات بزرگ صنایع غذایی ،محصولات فراوان و متنوعی را با هدف تامین غذای سالم متناسب با ذائقه و سلیقه مردم تهیه و روانه بازار می کنند که با توجه به مواد بکار رفته در آنها ،قیمت های مختلف نیز دارند . امروز صدها رقم سوسیس و کالباس با طعم ها و قیمت های مختلف در بازار مواد غذایی موجود است و مشتریان می توانند با توجه به درآمد خود ،محصول ایده آلشان را تهیه کنند .ما امروز در دنیای غذاهای آماده با یک محصول و یک نرخ مواجه نیستیم .از دیگر سو نرخ اجاره بهای واحد های صنفی در خیابانها و مناطق مختلف شهر یکسان نیست . در نتیجه هزینه های جاری اداره واحد های صنفی متغیر است . بنابراین بهترین راهکار برای حل این قبیل مشکلات آزاد شدن نرخ خدمات این صنف است که دست متصدیان واحد های صنفی را در تهیه غذا و تعیین نرخ بر اساس هزینه های جاری آزاد بگذارد.

وی در ادامه ،توجه به موازین بهداشتی ، استفاده ازمواد مرغوب و ارائه غدای سالم و با کیفیت به مشتریان را یکی از مهم ترین اصول موفقیت در این حرفه عنوان کرد و افزود : به جرات می توان گفت که ارائه کنندگان محصولات غذایی ،مسوولیتی حساس و سنگین بر دوش دارند . چرا که نوع فعالیت آنها با سلامت عمومی جامعه در ارتباط است . آنچه که در وهله اول باید مورد توجه متصدی واحد اغذیه فروشی قرار بگیرد ،تهیه غذای سالم ،احترام به مشتریان و حفظ کرامت و ارزش و اعتبار جایگاه اجتماعی یک کاسب باید همواره مد نظر فرد صنفی باشد .

در ادامه این نشست آموزشی سرهنگ تقی پور رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی نیز طی سخنانی به تشریح دستورالعمل های انتظامی در تامین امنیت در سطح بازار و مکانهای عمومی پرداخت .

تقی پور در این رابطه گفت : نیروی انتظامی به عنوان خادم و سرباز مردم ، در وهله اول وظیفه مراقبت و پاسداری از امنیت عمومی را بر عهده دارد وتمام تلاش خود را دراین راه بکار می گیرد.و در جایی که لازم باشد با جدیت تمام با خاطیان امنیت عمومی برخورد می کند . اما راهکار و رویکرد اصلی که همواره از سوی فرماندهان نیروی انتظامی مورد تاکید و سفارش قرار داشته ،تعامل و همکاری با مردم و بخش های تاثیر گذاراست . با این دیدگاه و هدف ، نیروی انتظامی به میان مردم آمده است تا در سایه اتحاد و همکاری ،مشکلات و نواقصی را که در سطح جامعه وجود دارد و بعضا باعث آزرده خاطر شدن افکار عمومی می شود،برطرف کنیم .

تقی پور افزود : متاسفانه در سطح برخی واحد های صنفی مواردی از تخلفات و نادیده گرفتن شئونات جامعه اسلامی مشاهده می شود که به هیچ عنوان زیبنده جامعه اسلامی ما نیست و با آرمانهای مقدس بنیاگذار کبیر جمهوری اسلامی و شهیدان انقلاب در تضاد است .نیروی انتظامی بر اساس جایگاه قانونی و شرعی خود وظیفه دارد تا با این قبیل رفتارها و نمادهای مغایر با ارزش های جامعه اسلامی برخورد کند .و به اعضای محترم صنف اغذیه فروشان و دیگر کسبه محترم شهر کرج توصیه دارد تا ضمن توجه به معیارها و ارزشهای جامعه ،این مسئله را مد نظر قرار دهند .

وی افزود : فعالان صنفی به هنگام مراجعه به اداره اماکن و دریافت استعلام های انتظامی ،در جریان آخرین دستورالعمل های انتظامی که همگی در جهت تامین عمومی جامعه وضع شده اند ،قرار می گیرند. لذا عدم توجه به قوانین و اظهار بی اطلاعی کردن از دستورالعمل ها از سوی افراد صنفی توجیه ندارد .

در ادامه ،رمضان رستمی رئیس واحد بازرسی و نظارت اصناف استان البرز نیز در سخنان خود به موضوع نرخ شکنی برخی واحد های صنفی اغذیه فروشی در کرج اشاره کرد و افزود : در ارزیابی ها و بررسی های میدانی که از روند فعالیت این قبیل واحد های صنفی بعمل آمده ،استفاده از مواد فاقد کیفیت و مهر استاندارد اداره بهداشت محرز شده است و از نظر این واحد ،تهیه غذاهای چنین واحد هایی ،خطری جدی برای سلامت مصرف کنندگان تلقی می شود .

وی افزود: واحد بازرسی و نظارت اصناف استان خواهان برخورد و جمع آوری این روش تهیه غذا است . چرا که مواد بکار رفته در تهیه این قبیل فست فودها(پیتزای 5000 تومانی ) به هیچ عنوان سالم نیستند و بهداشت عمومی جامعه را با خطر مواجه می سازند .

حمید کریمی رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز نیز در بخش کوتاهی از این مراسم گفت : کشور ایران به دلیل قرار گرفتن در مسیر تجاری جاده ابریشم ،یکی از کشورهای پیشرو در مباحث اقتصادی و تجاری در جهان بوده است و از این منظر ،می توان از ایرانی ها به عنوان پایه گذاران اصول معاملات اقتصادی نام برد . با ورود اسلام به ایران و ترویج احکام دینی حوزه تجارت ،راه و روش کاسبی ،خرید و فروش و امرار معاش ،حال و هوایی معنوی به خود گرفت و باعث شد تا افراد بازاری در دیگر عرصه های اجتماعی نیز ورود کنند . امروز ده ها وصدها ابنیه تاریخی ،مذهبی و فرهنگی در اقصی نقاط ایران به چشم می خورد که با سرمایه ،همت و تلاش اهل بازار ساخته شده اند و عموم جامعه از عواید آن استفاده می برند .

کریمی افزود : بازار ایران با این پیشینه ارزشمند و منطبق با اصول فکری ،امروز در معرض تهاجم فرهنگی و اقتصادی دشمنان قرار گرفته و برخی جریانات مخرب و بی ارزش در آن مشاهده می شود . رویای ثروتمند شدن یک شبه ،بدون تلاش و کوشش ورواج تفکر تجمل گرایی و مصرف گرایی ،موجی است که توسط دشمنان و کشورهای استعماری دنبال می شود و به عنوان یک تهدید جدی ،مبانی فکری و عقیدتی ما را مورد هدف قرار داده است .

وی افزود : وظیفه تمامی دست اندرکاران حوزه های مدیریتی و فرد فرد فعالان صنفی است تا نسبت به مسائل جامعه و تهاجم فرهنگی دشمن بی تفاوت نباشیم تا در این میدان مبارزه نیز توطئه های دشمنان را خنثی سازیم و اجازه ندهیم دشمنان از طریق بازار ،مقاصد شوم خود را دنبال کنند .

در بخش دیگری از این نشست آموزشی ،دکتر آهنگری از کارشناسان و اساتید واحد آموزش بازرگانی ،ماحثی را در اصول مدیریت نوین ،جذب و حفظ مشتری و برآورده ساختن انتظارات مشتریان ،به صورت ویدیو کنفرانس بیان کردند که مورد توجه حضار قرار گفت .

در بخش پایانی این نشست نیز جمعی از پیشکسوتان و اعضای نمونه این صنف با اهدای لوح یادبود مورد تقدیر قرار گرفتند .

aghzieh 2


aghzieh 3


aghzieh 3


aghzieh 4


aghzieh 5


aghzieh 6


aghzieh 7


aghzieh 8


aghzieh 9


aghzieh 10


aghzieh 11


aghzieh 12


aghzieh 13


hesabi 14


aghzieh 15


aghzieh 16


aghzieh 17


aghzieh 18


aghzieh 19


 

aghzieh 20


aghzieh 21

 

aghzieh 22

 

aghzieh 23


aghzieh 24

 

aghzieh 25


aghzieh 26

 

aghzieh 27

 

aghzieh 28

 

aghzieh 29

 

aghzieh 30

 

aghzieh 31

 

aghzieh 32