امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور ۱۴۰۳

رئیس اتاق اصناف استان البرز با بیان اینکه کرونا بعد از کادر درمان بیشترین آسیب را به اصناف وارد کرد، گفت:رای دیوان عدالت اداری به ممنوعیت انتخاب و عضویت اعضایی که دو دوره متوالی یا چهار دوره متناوب نوعی بلاتکلیفی در اصناف ایجاد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، بهروز حصاری در نشست هم اندیشی نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی استان البرز که در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار داشت : مردم امید دارند که مجلس کنونی منشاء اتفاقات خوب در جهت برداشتن بسیاری از موانع پیشرفت و توسعه جامعه باشد.

وی با اشاره به وجود بیش از 125 هزار واحد صنفی در استان البرز ،گفت: در این شرایط کرونا و تعطیلی صنوف دولت نتوانسته است که باری از دوش اصناف بر دارد و این در حالی است که یک پنجم تولید ناخالص داخلی کشور بر عهده اصناف است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز با تاکید بر اینکه هیچ مجموعه ای صاحب صلاحیت‌تر از بخش خصوصی برای محول کردن کارها نیست، بیان کرد: هر کدام از فعالان این بخش آنقدر توانایی دارند که سرمایه خود را بردارند و از کشور بروند، اما مانده اند چون به وطن علاقه دارند.


حصاری یا بیان اینکه تحت تاثیر شیوع کرونا بعد از کادر درمان بیشترین آسیب به اصناف وارد شد ، تصریح کرد: دولت برای بهبود وضعیت فعالان این بخش اقدامی انجام نداد و تنها سامانه کارا با واگذاری تسهیلات 14 و 16 میلیونی با بهره 12 درصد را برای آنها عملیاتی کرد.

وی با بیان اینکه اصلاح قانون نظام صنفی بیش از دو سال است که در راهروهای مجلس معطل مانده است، افزود: این قانون در کمیسیون اقتصادی مجلس تصویب شده و در انتظار طرح موضوع در صحن علنی مجلس است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز با اشاره به وجود بیش از 3 میلیون و 500 هزار واحد صنفی در کشور تشریح کرد: اخیرا رای دیوان یک نوع بلاتکلیفی بر مدیریت اصناف در تمامی شهرها ایجاد کرده است، امیدواریم که مجلس هرچه سریعتر موضوع اصلاح قانون نظام صنفی را در صحن علنی مطرح کند تا از این بلاتکلیفی خارج شویم.