هر هفته یک اتحادیه : مصاحبه با رئیس اتحادیه صنف ناشران،کتابفروشان و نوشت افزار شهرستان کرج در محل اتاق اصناف مرکز استان البرز

مورخ 24 بهمن ماه 1403 رئیس اتحادیه صنف ناشران،کتابفروشان و نوشت افزار شهرستان کرج به دعوت واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز جهت انجام مصاحبه ، در راستای انعکاس عملکرد اتحادیه مربوطه، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات در محل اتاق اصناف حضور یافت.

 

معرفی : داود توانگر رنجبر – متولد 1350 کرج -سرپرست خط تولید در شرکت خودرو سازی 8 سال -سابقه صنفی 35 سال _از سال 1396 تا 1402 حضور در هیات مدیره اتحادیه-رئیس اتحادیه از 1402 تا کنون .

 

برخی از رسته های مذبور: نزدیک به 1100 عضو در رسته های مختلف-مجموعا نزدیک به 50 رسته صنفی- عمده فروشی و خرده فروشی نوشت افزار – کارتن سازی و تولید جعبه های مقوایی-پخش کتاب -دفتر سازی – سالن بازی های فکری و ...

 

داود توانگر در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک ایام الله دهه فجرواعیاد شعبانیه به عموم شهروندان به خصوص جامعه بزرگ اصناف استان البرزاظهار داشت : اتحادیه نوشت افزار شهرستان کرج مفتخر به حضور بزرگانی همچون جناب اقای بهرام اجرلو رئیس اسبق اتحادیه نوشت افزارمیباشد که زحمات و خدمات شایانی که ایشان در این حوزه داشته اند فراموش ناشدنی است و ما نیز سعی کرده ایم که راه ایشان را ادامه دهیم و از خداوند متعال خواستاریم که این توفیق را به بنده و همکارانم بدهد که در راستای اهداف صنفی اتحادیه نوشت افزار خادمان خوبی برای مردم و اعضای صنفیمان باشیم.

داود توانگر رنجبر افزود : از بدو ورود به اتحادیه ناشران سعی کردیم ساختمان اتحادیه و موقعیت مکانی ان را به نحوی مطلوب و اراسته و در شان و منزلت اعضای صنفی خود دراوریم و ساختار رسیدگی به امور صنفی ناشران را بیش از قبل ساماندهی کنیم.

وی افزود : در حال حاضر در صدد ان هستیم تا رسته های جدیدی همچون رسته سالنهای  بازیهای فکری و ناشران را به مجموعه خود اضافه کنیم، اما از انجایی که این دو رسته ابتدا نیاز به ثبت پروانه بهره برداری خود از اداره کل ورزش و جوانان و ارشاد را دارند نیازمند ان هستیم تا تعامل بیشتری در این حوزه اتفاق بیافتد تا با دریافت پروانه کسب از اتحادیه ناشران به صورت تکمیلی اجازه فعالیت قانونی به متقاضیان داده شود تا بتوان نظارت دقیق تری به فعالیت این صنف صورت بگیرد .

توانگر در ادامه اظهار داشت : بعد از راه اندازی سامانه ملی مجوز ها ، قانون، متقاضیان این حوزه را ملزم به دریافت پروانه کسب کرده و با توجه به تعاملات و مکاتبات ما با اداره ورزش و جوانان این امر در حال اجراست و اداره ارشاد نیز انشالله در اینده تعاملات بیشتری با اتحادیه ناشران خواهند داشت.

داوود توانگر رنجبر رئیس اتحادیه ناشران، کتابفروشان ونوشت افزارشهر کرج در مصاحبه خود با واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز بیان داشت :

بنده و تمام اعضای هیات مدیره فعلی، به عنوان خادمین اعضای صنفی ناشران و همشهریان عزیز البرزی ، تمام تمرکز و توان خود را در راستای جامع عمل پوشاندن به ارمانها و اهداف صنفی خود به کار گرفته و از هیچ تلاشی در این راستا دریغ نخواهیم کرد.

 وی اظهار داشت : ما موظف به حمایت از حقوق اعضای صنفی خود میباشیم و این اطمینان را میدهیم که تا پایان رسالت خود در اتحادیه ناشران ، کتابفروشان و نوشت افزار شهر کرج  از تمام ظرفیت های قانونی در راستای بهبود وضعیت صنف خود استفاده کنیم .

توانگر در مورد یکی از جدی ترین چالش های صنف نوشت افزار اظهار داشت :

صنف نوشت افزار و ناشران صنفی فرهنگی میباشد ، همه ساله اعضای ما در مهمترین زمان فروش و کسب درامد خود که از 15 شهریور الی 15 مهر ماه میباشد با چالش تداخلات صنفی سایر صنوف با صنف نوشت افزار به صورت مقطعی رو به رو هستند و تعداد زیادی از افراد و دست فروش ها و بساط گستران در خیابان هایی همچون انقلاب حصارک، مصباح و فاطمی مشغول فروش نوشت افزار میشوند که این امر به شدت باعث از ازردگی خاطر اعضای ما و کسادی بازار انها در این بازه زمانی بسیارمهم میشود، که در همین راستا تقاضا مندیم مسئولین ذیربط بابت ساماندهی این تخلفات اقدامات لازم را انجام دهند تا بتوانیم از بروز مشکلات احتمالی در فروش غیر قانونی لوازم التحریرغیراستاندارد، که بعضا باعث احتمال بروز خساراتی از لحاظ موازین بهداشتی برای شهروندان میشود جلوگیری به عمل اید.

توانگر افزود: تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در مقاطعی همچون شیوع ویروس کرونا و دلایل دیگر ، از لحاظ اقتصادی صنف ما را به شدت دچار مشکلات عدیده ای میکند لذا با توجه به اسیب پذیر بودن صنف نوشت افزار انتظار میرود مسئولین نگاه ویژه ای در راستای حراست از حقوق فعالین این حوزه داشته باشند.

وی افزود: صنف نوشت افزار اکثرا از افراد فرهیخته و تحصیل کرده جامعه تشکیل شده است ،لذا توجه به این صنف در راستای ساختن اینده ای روشن در کشور الزامی است .

توانگر در پایان اظهار داشت :  از مجموعه اتاق اصناف مرکز استان البرز نیز بسیار سپاسگزارم که این شرایط را فراهم کردند که بتوانیم بخشی از دغدغه ها و بخشی از اطلاعات عمومی اتحادیه و رسته هایمان را به سمع و نظر شهروندان عزیز البرزی  برسانیم.

 

ادرس اتحادیه : خیابان ابان ،کوچه شبیری ، انتهای کوچه محقق

شماره تماس اتحادیه : 02632400208

02632400219

 

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز

 

هر هفته یک اتحادیه : مصاحبه با رئیس اتحادیه صنف نشریات و مطبوعات شهرستان کرج

مورخ دهم بهمن ماه 1403 رئیس اتحادیه صنف نشریات و مطبوعات شهرستان کرج به دعوت واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز جهت انجام مصاحبه در راستای انعکاس عملکرد اتحادیه مربوطه، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات در محل اتاق اصناف حضور یافت.

معرفی: پرویز جعفری- متولد 1363 در استان اردبیل -اغاز فعالیت صنفی از سال 1379 – فعالیت در دکه های نشریات و مطبوعات از سال 1389 – از سال 1403 رئیس اتحادیه .

 

برخی از رسته های مذبور: مجموعا 2 رسته . خرده فروشی و نشریات و مطبوعات .

 

پرویزجعفری رئیس اتحادیه نشریات و مطبوعات مرکز استان البرز در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه گفت: اتحادیه نشریات و مطبوعات شهرستان کرج نزدیک به 40 سال است که فعالیت خود را شروع کرده و در حال حاضر تعداد 444 عضو صنفی دارد.

جعفری اظهار داشت : کیوسک های مطبوعاتی در حال حاضر با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم میکند ، عدم اجرای عدالت در حوزه دریافت اجاره بها مهم ترین معظل حال حاظر دکه داران در سطح شهر کرج است

جعفری در همین راستا اظهار داشت : بیشترین نگرانی صنف دکه داران میزان اجاره بهای ناعادلانه ای میباشد که توسط شهرداری از اعضای صنفی ما اخذ میشود  جعفری افزود : اجاره ها از سال ۱۳۹۷ به شکل غیر منتظره ای افزایش یافت که این موضوع به طور فزاینده ای بر دغدغه های اعضای صنفی ما افزوده است.

در حال حاضر،در سال ۱۴۰۳ مبلغ اجاره بهای دکه های فروش نشریات و مطبوعات به بالای ۸ میلیون تومان در ماه رسیده است ، این در صورتی است که در استان تهران این مبلغ نزدیک به ۲ میلیون تومان است

پرویز جعفری رئیس اتحادیه نشریات و مطبوعات شهرستان کرج ، در مصاحبه خود با واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز البرز گفت : کیوسک های مطبوعاتی در شهرستان کرج از هیچ نوع امکانات رفاهی همچون اب ، گاز ، سیستم گرمایشی و سرویس بهداشتی برخوردار نیستند و زمستان های سرد و تابستان های گرمی را تجربه میکنند.

همکاران ما در اتحادیه، در سنوات گذشته این معظلات را ازارگان های متولی پیگیری کردند و نامه نگاری های لازم را انجام داده اند اما متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد،بنده نیز با همکارانم طی ۷ ماه گذشته جلسات متعددی با شورای شهر و سازمان صمت داشته ایم که خروجی های خوبی داشته ، اما مثمر ثمر نبوده است ، به طبع ان ، زمانی که به این مشکلات رسیدگی نشود ، خانواده های اعضای صنفی اتحادیه ما دچار چالش های بیشتری نسبت به گذشته خواهند شد ، که از مسئولین امر تقاضا مندیم نسبت به کاهش معظلات صنف دکه داران شهرستان کرج اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند.

جعفری افزود : در کیوسک های روزنامه فروشی، ما با دو موضوع مواجه هستیم . یکی خود دکه ها و جانمایی آنها و مسائل مربوط به مجوز و خدمات شهری در شهرداری است و دیگری مربوط به توزیع و فروش روزنامه و مجلات است که مردم برای خرید آن باید به دکه ها بروند. از طرفی باید دید ایا هنوز مردم نیاز به خرید روزنامه و مجلات دارند یا فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تقریبا به طور کامل جایگزین مجلات و روزنامه ها شده و دیگر مردم را نسبت به خرید انها بی نیاز ساخته است.

جعفری ادامه داد : دکه های مطبوعاتی به عنوان عرضه کنندگان رسانه های چاپی به عنوان بخشی از فرایند گردش اطلاعات محسوب می شدند اما با توجه به رواج رسانه های اینترنتی با کاهش درآمد مواجه هستند و راهی جز تمرکز بیشتر بر خرده فروشی ندارند

رئیس اتحادیه نشریات و مطبوعات مرکز البرز افزود : صاحبان کیوسکها در حال حاضر به دلایلی از جمله درآمد پایین، عدم تامین معاش، سختی کار، عدم امنیت شغلی و امیدواری به آینده و بیمه به سمت فعالیتهای صرفا تجاری و نه فرهنگی گرایش یافته و عدم برخورداری از بیمه بازنشستگی و درمان، اعضای صنفی ما را با نگرانیهایی روبرو کرده است.

جعفری در پایان گفت از مجموعه اتاق اصناف مرکز استان البرز نیز بسیار سپاسگزارم که این شرایط را فراهم کردند که بتوانیم بخشی از دغدغه ها و بخشی از اطلاعات عمومی اتحادیه و رسته هایمان را به سمع و نظر شهروندان عزیز البرزی  برسانیم.

ادرس اتحادیه : میدان کرج ، خیابان برغان ، پاساژ زمرد طبقه اول

شماره تماس : ۰۲۶۳۲۲۴۹۹۹۵

 

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز

 

هر هفته یک اتحادیه: مصاحبه با رئیس اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی شهرستان کرج

مصاحبه با رئیس اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی شهرستان کرج

در محل اتاق اصناف مرکز استان البرز

 

مورخ بیست و هفتم اذر ماه 1403 رئیس اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی شهرستان کرج به دعوت واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز جهت انجام مصاحبه ، در راستای انعکاس عملکرد اتحادیه مربوطه، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات،در محل اتاق اصناف حضور یافت.

معرفی: سروش ناطقی- فارق التحصیل رشته معماری – سابقه صنقی از سال 1398 تا کنون .

برخی از رسته های مذبور: مجموعا 46 رسته در حوزه تولیدی و توزیعی- سیسمونی – خرازی- لوازم ورزشی-اسباب بازی- نظامی فروشی- ایمنی و کار و غیره ....

ناطقی در ابتدای سخنان خود ضمن عرض تبریک بابت ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گرامیداشت روز زن  و تشکر از واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز گفت : اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی شهرستان کرج در سال 1362 تاسیس و جز اولین اتحادیه های مرکز استان البرز میباشد قدمتی بیش از 40 سال دارد .علاوه بر این این اتحادیه در سطح کشور جز سه اتحادیه اول تشکیل شده میباشد.

رئیس اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی کرج اظهار داشت : از بدو تاسیس اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی، اشخاص بزرگی همچون مرحوم صادقخانی در ابتدا سکان دار این اتحادیه بودند که رحمت خدا بر او باد و در ادامه مرحوم تیمورخانی این راه را ادامه دادند و در حق اعضای صنفی این اتحادیه خدمات ارزشمند و ماندگاری را انجام دادند.

رئیس اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی کرج با اشاره به موقعیت مکانی ساختمان اتحادیه اظهار داشت :

اتحادیه ما مالک ساختمانی در کرج محدوده خیابان قزوین میباشد که خرید این واحد ها ، ماحصل اقدامات ارزنده روئسای قبلی میباشد . با توجه به ترافیک و شلوغی شهر در این منطقه در نظر داریم که در اینده محل اتحادیه را بعد از اخذ مجوز های لازم به مکانی کم تردد تر در راستای سهولت دسترسی به اتحادیه منتقل کنیم.

ناطقی افزود:  اتحاده خرازی از بدو تاسیس در کشور و به تبع ان در استان البرز به عنوان اتحادیه مادر شناخته شد، در همین راستا ما نیز در نظر داریم زحماتی که توسط بزرگان این صنف در این سالها کشیده شده را ارج نهیم و در راستای بهبود وضعیت کسب و کار اعضای صنفیمان قدم های موثری توسط اتحادیه خرازی شهرستان کرج برداشته شود. مهمترین هدف ما ایجاد اسایش و ارامش فکری کسبه و اعضای صنفی اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی است.

سروش ناطقی رئیس اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی شهرستان کرج در مصاحبه خود با واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرزاظهار داشت:

 اتاق اصناف که در راس پیکره خانواده بزرگ صنوف و اتحادیه های صنفی قرار دارد ، در راستای هم افزایی و همبستگی اتحادیه ها نقش بزرگی را ایفا میکند و در پیمودن مسیر، در راستای تعالی و شکوفایی اهداف صنوف وظایف مهمی را بر عهده دارد. وی افزود: اتحادیه هایی که دارای فعالیت همگن صنفی می باشند باید در تعامل تنگاتنگ باشند که بتوانیم مسیر پیش روی اتحادیه ها را با توجه به رسالت اصلی ، که نیل به سمت اهداف صنفی شهرستان کرج میباشد را با همکاری یکدیگر طی کنیم.

ناطقی در ادامه گفت: اکنون با توجه به تغییری که در ماهیت کسب و کار شکل گرفته است که هر رسته شغلی دارای زیر رسته های دیگر شده ، میزان تخصصی شدن رسته ها نیز افزایش یافته است لذا با توجه به این موضوع انتظار میرود هر رسته ای تحت پوشش اتحادیه ذی ربط خود قرار گیرد ، با توجه به اختلاف نظرات و سلائق در این مورد جلساتی را با اتحادیه های همگن که مرز های نزدیکی با اتحادیه خرازی و لوازم ورزشی دارند و در عین حال همگی از دوستان و همکاران عزیز ما هستند برگزار کردیم و همواره مشکلات را با دوستی و مودت نسبت به همکاران عزیزمان برطرف کرده ایم. وی با تاکید بر استمرار جلسات با همین موضوع اظهار داشت : پیگیری و بررسی این گونه مشکلات مستلزم مستمر بودن این جلسات و ایجاد هم افزایی و همبستگی داخلی بیشتر بین اتحادیه های همگن است.

ناطقی گفت : با توجه به برگزاری انتخابات در اتحادیه ، بنده افتخار این را داشتم که خدمتگزار مردم ، به خصوص اعضای عزیز صنفی اتحادیه خرازی و لوازم ورشی کرج باشم . وی افزود : از هیات مدیره قبلی اتحادیه خرازی بابت زحمات و خدمات شایانی که داشته اند و هیات مدیره فعلی که در کمال صمیمیت ، بدون تنش و با تعامل در حال خدمت هستند ممنون و سپاسگذاریم .امیدواریم بتوانیم با پیگیری ریل گذاری از قبل انجام شده توسط بزرگان میراث دار مرحوم صادقخانی باشیم .

وی افزود: در صورت بروز هرگونه مشکل کمیسیون شکایات و اتحادیه خرازی با شماره تماس  02632236142 پاسخ گوی شهروندان عزیز در راستای هرگونه راهنمایی و رسیدگی به مشکلات خواهد بود.

 

ناطقی در پایان گفت از مجموعه اتاق اصناف مرکز استان البرز نیز بسیار سپاسگزارم که این شرایط را فراهم کردند که بتوانیم بخشی از دغدغه ها و بخشی از اطلاعات عمومی اتحادیه و رسته هایمان را به سمع و نظر شهروندان عزیز البرزی  برسانیم.

 

  روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز

 

 

هرهفته یک اتحادیه : مصاحبه با رئیس اتحادیه صنف عینک سازان و عینک فروشان شهرستان کرج

مورخ هشتم بهمن ماه 1403 رئیس اتحادیه صنف عینک سازان شهرستان کرج به دعوت واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز جهت انجام مصاحبه ، در راستای انعکاس عملکرد اتحادیه مربوطه، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات در محل اتاق اصناف حضور یافت.

 

معرفی : رحمان ابراهیمی - متولد ۱۳۳۸ در شهرستان اراک – مدتی مسئول توزیع کالاهای اساسی در سازمان بازرگانی کشور -مدت زمان فعالیت در صنف عینک سازی از سال ۱۳۶۹ -سال ۱۳۸۴ به عنوان رئیس اتحادیه عینک سازان و عینک فروشان و حضور در هیات مدیره و رئیس فعلی اتحادیه

 

برخی از رسته های مذبور: مجموعا 12 رسته .خرده فروشی و تعمیر عینک – تولید و فروش عینک های طبی و افتابی – خرده فروشی لوازم و تجهیزات عینک – تولید لوازم عینک- تراش شیشه عینک- بنکداری فروش شیشه ،قاب و لنز و تجهیزات مربوطه .

 

رحمان ابراهیمی در ابتدای سخنان خود فرارسیدن عید سعید مبعث و ایام الله دهه فجر را به احاد مردم علی الخصوص جامعه صنفی استان البرز تبریک گفت و اظهار داشت : بر خود واجب میدانم تا از همکاران عزیز خود که از بدو تاسیس اتحادیه عینک سازان در سال ۱۳۷۱ در کنار ما و این صنف بودند تقدیر و تشکر کنم ، اقایان : نوری ، عمارتی، ابراهیمی و دیگر دوستان.

وی افزود : موفقیت در پیشبرد اهداف صنفی به هیچ عنوان با تلاش یک نفر حاصل نمیشود ، اگر موفقیتی حاصل شود قطعا با همکاری همه اعضا میسر میشود و همگی در رسیدن به اهداف عالیه در صنف شریک هستند.

رحمان ابراهیمی رئیس اتحادیه عینک سازان شهرستان کرج در مصاحبه خود با واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز ضمن اشاره به برخی از مشکلات صنف عینک سازان گفت

یکی از مهمترین معظلاتی که اعضای صنفی ما با ان مواجه هستند برخورد نامناسب و عدم توجه کافی به قوانین توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز میباشد.

متاسفانه این معاونت در سال ۱۳۹۹ طی نامه ای به شرکت های بیمه ابراز داشته است که از قبول فاکتور های مرتبط به صنف عینک سازی امتناع کرده و همکاری لازم را نداشته باشند.

در صورتی که هیات مقررات زدایی به صراحت اعلام کرده است که کسانی که مبادرت به خرید و فروش عینک میکنند طبق ماده قانون ۹۱ قانون نظام صنفی،  باید جهت دریافت پروانه کسب از اتحادیه مربوطه اقدام کنند.

با این تفاسیر در حال حاضر شرکت های بیمه با اعضای صنفی ما همکاری نکرده وهیچ قراردادی منعقد نمیشود که این موضوع مشکلات زیادی را برای اعضای صنفی ما ایجاد کرده است که از متولیان امر خواهشمندیم نسبت حل این چالشی که اتحادیه و اعضای ما با ان درگیر هستند اقدامات لازم را صورت دهند.

ابراهیمی افزود : اتحادیه عینک سازان و عینک فروشان شهرستان کرج اتحادیه ای فنی و تخصصی میباشد. در گذشته صدور پروانه کسب در اتحادیه عینک فروشان بر اساس دارا بودن مدارک فنی توسط متقاضیان بود اما در حال حاظر این موضوع انچنان که باید و شاید در سامانه ملی مجوزها لحاظ نمیشود و این امر احتمال بروز خسارات را برای شهروندان افزایش میدهد.

رئیس اتحادیه عینک سازان و عینک فروشان مرکز البرز اظهار داشت: با تلاش همکاران من دانشگاه علمی و کاربردی اوپتیک افتتاح شد که از طریق کنکور دانشجو پذیرش میکرد و طی دوره های تخصصی در مدت زمان 2 سال اموزش، مدرک علمی و کاربردی اوپتیک صادر میشد که مخصوص عینک سازی بود که فعالیت این دانشگاه به دلایلی بعد از 4 سال فعالیت متوقف شد.

وی افزود: پذیرش متقاضی بینایی سنجی در کل کشور نیز بسیار محدود شده است، در سه دانشگاه این امر محقق میشود یکی در زاهدان و دو دانشگاه در تهران که به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز کشور نیست.

ابراهیمی ادامه داد: اعضای صنفی ما به هیچ عنوان حق تجویز عینک ندارند و فقط حق فروش این کالا را دارند ، لذا تجویز نسخه فقط مختص به بینایی سنج ها و چشم پزشکان است و فعالین صنفی حق دخالت در امور پزشکی را به هیج وجه ندارند و در صورت گزارش و یا مشاهده این تخلف قطعا با متخلف برخورد قانونی خواهد شد . وی افزود : در مورد مباحثی که در حوزه لنزهای چشمی مطرح است باید به این موضوع توجه لازم را داشت که لنز های چشمی فقط باید توسط عینکسازان به فروش برسد زیرا که پایه چشمی افراد باید اندازه گیری شود و از لحاظ تاریخ مصرف و مسائل بهداشتی مورد بررسی قرار گیرد ، اما متاسفانه شاهد فروش این لنزها در واحدهای ارایشی و بهداشتی و داروخانه هستیم که این موضوع بعضا خسارات جبران ناپذیری را به شهروندان تحمیل کرده است.

رحمان ابراهیمی در پایان گفت: از مجموعه اتاق اصناف مرکز استان البرز نیز بسیار سپاسگزارم که این شرایط را فراهم کردند که بتوانیم بخشی از دغدغه ها و بخشی از اطلاعات عمومی اتحادیه و رسته هایمان را به سمع و نظر شهروندان عزیز البرزی  برسانیم.

 

ادرس اتحادیه : میدان ازادگان -پاساژ رضا ط 2 .

شماره تماس : 02632229997

 

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز

هر هفته یک اتحادیه: مصاحبه با رئیس اتحادیه صنف باتری سازان شهرستان کرج در محل اتاق اصناف مرکز استان البرز

مورخ نوزدهم مهر ماه 1403 رئیس اتحادیه صنف باتری سازان شهرستان کرج به دعوت واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز جهت انجام مصاحبه ، در راستای انعکاس عملکرد اتحادیه مربوطه، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات در محل اتاق اصناف حضور یافت.

 معرفی : مهدی رضا حسنی توران پشتی – متولد 1362 -دارای مدرک درجه یک تعمیرات برق خودرو از سازمان فنی و حرفه ای _چندین سال عضویت در کمیسیون حل اختلاف اتحادیه باتری سازان    برخی از رسته های مذبور: مجموعا 32 رسته -خدمات برقی خودرو ،کولر ،دزدگیر و کیلومتر _ در حوزه تولیدی : تولید اب اسید – اب مقطر – تجهیزات الکترونیکی وسایل نقلیه و غیره . . .

 مهدی توران پشتی در ابتدای سخنان خود به نقطه عطف و شروع فعالیت خود در حوزه برق خودرو اشاره کرد و اظهار داشت : اینجانب فعالیت خود را در این حوزه کنار یکی از پیشکسوتان صنعت برق خودرو جناب اقای احمد تورانی که دایی اینجانب میباشد شروع کرده ام و بعد از چندین سال استفاده از تجربیات ارزشمند ایشان ، به صورت مستقل و تخصصی فعالیت صنفی خورا را اغاز کردم .

 توران پشتی در ادامه گفت : باید قدردان و سپاسگزار هیات مدیره سابق اتحادیه باتری سازان کرج باشیم زیرا که به مدت 28 سال این اتحادیه را به نحوی شایسته و کارامد مدیریت کردند، همچنین از هیات مدیره جدید که بدون دریافت حقوق و مزایا ، در محیطی ارام و صمیمی در راستای اهداف صنفی اتحادیه باتری سازان از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند سپاسگزاریم.

رئیس اتحادیه باتری سازان مرکز استان البرز اظهار داشت : اعضای صنفی دارای جواز کسب معتبر این اتحادیه کار و فعالیت خود را همراه با اموزش های تخصصی و به روز و همگام با تکنولوژی روز دنیا انجام میدهند زیرا که با توجه به به روزرسانی های هر روزه این صنعت اگر این چنین نباشد ارائه خدمات صنفی در این حوزه تقریبا میتوان گفت که میسر نخواهد بود .

توران پشتی در ادامه افزود: در همین راستا ، پس از ورود اینجانب به عنوان رئیس اتحادیه، اموزشگاهی زیر نظر اتحادیه باتری سازان کرج به نام (تکنی کار) در سال گذشته، با نظارت کمیسیون اموزش اتحادیه تاسیس شد که به جرات میتوان گفت که خیلی از متصدیان واحدهای صنفی در این حوزه از این اقدام استقبال کرده اند و این امر موجب بالا بردن سطح ارائه خدمات صنفی به شهروندان نیز شده است .

تورانی در ادامه از اقای چوپانی بابت تمام زحماتی که در راستای محقق شدن این امر متقبل شدند تشکر و قدردانی کرد و یاداور شد: تمام فعالیت و صدور گواهی نامه ها این اموزشگاه زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور انجام میشود.

 مهدی رضا حسنی توران پشتی رئیس اتحادیه باتری سازان شهرستان کرج در ادامه مصاحبه خود با واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز اظهار داشت: برق انژکتور- تعمیرات ای سی یو -برنامه نویسی های ای سی یو – ضبط و پخش خودرو به همراه کیلومترسازی و تعریف کردن ریموت های خودرو از دیگر رسته ها و خدماتی میباشد که اتحادیه باتری سازان در سطح شهر کرج به شهروندان ارائه میدهند. 

وی در ادمه گفت: اتحادیه باتری سازان شهر کرج دارای  سه کمیسیون : شکایات و حل اختلاف ، اموزش و بازرسی میباشد. تورانی افزود : جا دارد در همین راستا از کمیسیون حل اختلاف و شکایات اتحادیه تشکر و قدردانی کنم چرا که هر هفته به صورت منظم در خدمت اتحادیه هستند و تمام شکایات را به صورت تخصصی کارشناسی، بررسی و حل و فصل مینمایند. 

 وی افزود: کمیسیون اموزش نیز همان طور که در ابتدا گفتیم نظارت بر چگونگی عملکرد اموزشگاه تکنی کار را دارد و برگزاری کلاس های اموزشی و همایش های یک روزه برق خودرو _ سیستم های مالتی پلکس و سیستم های تعمیرات ای سی یو و خروجی های بسیار مثبتی داشته است .

 توران پشتی اظهار داشت : اتحادیه  باتری سازان اتحادیه ای تخصص محور است و در همین راستا نقش کمیسیون اموزش نیز پر رنگ تر میشود با توجه به تخصص محور بودن این صنف نسبت به سایر صنوف، اعضای ما اگر نسبت به بحث تداوم اموزش عنایت لازم را نداشته باشند قطعا در صنعت برق خودرو دچار عقب ماندگی میشوند و این موضوع تاثیر بسیار منفی در کسب و کارشان خواهد داشت ، لذا به همه عزیزانی که در این حوزه فعالیت دارند توصیه میکنیم به هیچ وجه نسبت به به روز رسانی مهارت های خود غافل نشوند .

 رئیس اتحادیه باتری سازان کرج در مورد نظارت بر جوازهای کسب صادر شده توسط سامانه ملی مجوزها گفت: مدیر اجرایی اتحادیه در کنار نظارتی که سامانه ملی مجوزها بر مدارک متقاضیان این صنف دارد ، افراد متقاضی را نسبت به اموزش هایی که دیده اند و کد ایسیک هایی که درخواست داده اند مورد رصد قرار میدهد و در راستای تایید صلاحیت فرد ، بررسی های لازم را به عمل می اورد ، در عین حال کمیسیون بازرسی اتحادیه نیز نظارت های پسینی خود را انجام میدهد تا اگر واحد صنفی فاقد صلاحیت خدمت رسانی به شهروندان، با توجه به تخصص و رسته مورد نظر شناسایی شد اقدامات لازم انجام شود .

 توران پشتی در ادامه سخنان خود به معظلی که اعضای صنفی اتحادیه باتری سازان کرج در حال حاضر با ان مواجه اند اشاره کرد و اظهار داشت : در گذشته متراژ تعیین شده برای واحد صنفی باتری سازی خودرو حد اقل 18 متر بود در حال حاضر با توجه به صدور پروانه های کسب توسط سامانه ملی مجوزها این متراژ حذف شده است و محدودیتی از این بابت وجود ندارد ، همین موضوع باعث ازرده خاطر شدن و ایجاد چالش برای اعضای صنفی پیشکسوت صنف ما شده است چرا که با اجاره کردن یک واحد صنفی 2 متری در جوار یک واحد صنفی دیگر مشابه بدون رعایت حریم که در گذشته حدود 300 متربود ، جواز کسب توسط سامانه صادر میشود که تقاضا مندیم مسئولین ذیربط در راستای حل این معظل اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند . لازم به ذکر است نامه نگاری های لازم در راستای حل این مشکل صورت گرفته است.

 توران پشتی در پایان سخنان خود گفت شهروندان عزیز فقط از واحد های صنفی دارای جواز کسب معتبر خدمات دریافت کنند و پس از پایان کار حتما از واحد صنفی خدمات دهنده فاکتور دریافت کنند که همه اقدامات انجام شده بر خودرو در ان قید شده باشد

 از مجموعه اتاق اصناف مرکز استان البرز نیز بسیار سپاسگزارم که این شرایط را فراهم کردند که بتوانیم بخشی از دغدغه ها و بخشی از اطلاعات عمومی اتحادیه و رسته هایمان را به سمع و نظر شهروندان عزیز البرزی  برسانیم. 

 ادرس اتحادیه : خیابان برغان – نبش خیابان کمالی _ طبقه دوم پاساژ طلایی.

شماره تماس و پل ارتباطی با اتحادیه:  02632242135  

 

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز