n2درراستای اجرای طرح ساماندهی واحدهای پذیرائی جاده ی چالوس،چهارمین مرحله ازاین طرح با مدیریت اتاق اصناف کرج وهمراهی اداره ی بهداشت،اداره ی نظارت براماکن عمومی نیروی انتظامی،سازمان محیط زیست و واحد بازرسی ونظارت اصناف کرج سه شنبه،22مهرماه سال جاری اجرا شد.

دراین برنامه نمایندگان ادارات فوق ضمن بررسی عملکرد تعدادی از رستوران های این مسیر توریستی،نکات ضروری درخصوص ضوابط بهداشتی وقوانین نظام صنفی را به متصدیان واحدهای پذیرائی یادآوری کردند.

همچنین یک واحد پذیرائی نیزبه دلیل عدم توجه به اصول بهداشتی ازسوی کارشناسان اداره بهداشت،پلمپ گردید.

حمیدکریمی رئیس اتاق اصناف کرج ودبیرکارگروه طرح ساماندهی واحدهای پذیرائی جاده ی چالوس درهمین رابطه گفت:این طرح با جدیت تمام ازسوی اعضای کارگروه،تا رسیدن به شرایط ایده ال واستاندارد و رعایت تمامی نکات لازم الاجرا توسط واحدهای پذیرائی جاده ی چالوس دنبال می شود وکارگروه دربرخوردقانونی با متخلفان ومتجاوزان به حقوق مردم هیچ گونه گذشتی نخواهد کرد.بنابراین درهمین فرصت باردیگرازفعالان صنفی این جاده تقاضا دارم پیش ازورود وبازرسی کارگروه ازواحدهای صنفی شان تمامی نکات لازم ازجمله رعایت بهداشت،توجه به نرخ های مصوب اتحادیه ی پزندگان کرج،اخذ پروانه ی کسب ودیگرمدارک مورد نیاز را مد نظرقرار دهند.

کریمی افزود:برخی ازمتصدیان واحدهای پذیرائی جاده ی چالوس ضمن توجه به اصول بهداشتی، محیطی سالم وپاکیزه رابرای پذیرائی ازمیهمانان فراهم آورده اند که جا دارد درهمین فرصت از یکایک این عزیران نیزتشکر کنم ویادآورشوم که کارگروه، تشویق فعالان صنفی نمونه را در دستور کارخود نیزدارد ودرمراحل بعدی بازرسی ازجاده ی چالوس،با نصب پلاکارد برسردرب واحدهای صنفی نمونه ،از فعالیت مفید وارزنده ی تلاشگران این عرصه تشکرخواهیم کرد.