مورخ بیست و هشتم مهر ماه 1404 رئیس اتحادیه صنف اغذیه فروشان شهرستان کرج به دعوت واحد روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز جهت انجام مصاحبه در راستای انعکاس عملکرد اتحادیه مربوطه، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات در محل اتاق اصناف حضور یافت

 

معرفی: کاظم دهقان دره شیری متولد  1362 صادره از کرج سابقه فعالیت در اتحادیه از سال    ۱۳۹3از مدیران و مالکان  مجموعه فست فود آیدا که در سال ۱۳۷۰ تاسیس گردید

نائب رئیس کمسیون بازرسی و شکایات اتاق اصناف مرکز استان البرز

 

 برخی از رسته های مذبور: 8 رسته. سوپر اغذیه -پیتزا- ساندویچ سرد و گرم و غیره  تعداد اعضای صنفی فعال حدود ۸۰۰ عضو و تعداد واحد صنفی در دست اقدام حدود ۳۰۰ عضو

 

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان کلان شهر کرج در ابتدای مصاحبه اختصاصی خود با واحد روابط عمومی و اطلاع رسانی اتاق اصناف مرکز استان البرز با اشاره به چالش های متعدد اعضای صنفی این اتحادیه به علت مشکلات موجود دردریافت تائیدیه بهداشت وگاها مشاهده بعضی سختگیری هایی که از طرف اداره محترم بهداشت صورت میگرد ، اظهار داشت : متاسفانه با روند فعلی، تعداد اعضای فاقد جواز کسب رو به افزایش است. وی افزود: متولیان امر در این حوزه باید نقش تسهیل گری خود را ایفا کنند نه این که متقاضیان دریافت جواز کسب را در مراحل مختلف دچار چالش کنند. دهقان اضافه کرد: که با جلساتی که با مسئولین ذیربط تشکیل شده خوشبختانه تا حدودی این امر تسهیل شده است.

دهقان تسریع در صدور مجوز ها با عدم رعایت حدود را نیز مورد نقد قرار داد و به مسائل و مشکلاتی که سامانه صدور مجوزها برای واحدهای صنفی بهداشتی ایجاد کرده اند، اشاره کرد و گفت : سامانه نوین اصناف حداقل متراژ را قبل از صدور جواز مورد بررسی قرار نمی دهد؛ به گفته او عدم کارشناسی لازم در بدو صدور جواز از طریق سامانه نوین اصناف، منجر به خیل عظیم فعالیت با عدم رعایت حدود شده است

دهقان افزود : عدم نظارت و عدم کارشناسی و ابزارهای لازم و عدم بازرسی قبل از صدور جواز همه در صدور این جوازهای مشکل دار موثرند

کاظم دهقان دره شیری در خصوص ون کافه ها و صدور جواز کسب برای اغذیه فروشان سیار گفت:

قوانینی برای ساماندهی و جلوگیری از تخلفات اجتماعی و متناسب با فعالیت آنها وضع شده است و با صدور مجوز برای این افراد، فعالیت ایشان را قابل نظارت و بازرسی میکنند و امروز در استان البرز کد آیسیک مربوط به اغذیه فروشی سیار ایجاد شده است. ضمنا قوانین و دستورالعمل‌هایی تدوین شده است که باید آنها را رعایت کنند

وی در همین راستا افزود: بازرسی اتحادیه ها در حوزه شکایات مردمی، تقلب، گران فروشی، کم فروشی و غیره توسط گشت های مشترک اتحادیه ، اتاق اصناف ، سازمان صمت و دانشکده علوم پزشکی مورد رصد و رسیدیگی قرار میگیرد.

دهقان در حوزه مشکلات مالیاتی صنف اغذیه فروشان اظهار داشت:

مسئله دیگر ، موضوع مالیات های اداره دارایی است که بنا بر این بود که بر اساس کارشناسی هایی که در سال های گذشته صورت گرفته ، مالیات بر ارزش افزوده برای این صنف محاسبه نشود و امروز هم این انتظار وجود دارد که این محاسبه اتفاق نیافتد چراکه واحدهای صنفی ،دیگر توانایی پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را ندارند

رئیس اتحادیه صنف اغذیه فروشان کلان شهر کرج با توضیح اینکه این مسائل نیاز به کارشناسی و کنکاش بیشتر دارند، انتظار واحدهای صنفی خود را این می داند که متولیان امر در اداره مالیات نگرش جدیدی در سطح کلان نسبت به این موضوع داشته باشند.

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان شهرستان کرج در خصوص ساعت کاری این صنف در ادامه گفت:

پایان ساعت کاری در ساعت ۲۴ برای صنف اغذیه فروشان به خصوص در تابستان و با توجه به قطعی برق مشکلات بسیاری برای همکاران بوجود آورد لذا تقاضا داریم تا همکاری بیشتری در این حوزه با اعضایمان صورت گیرد.

دهقان اظهار داشت : بحث کمبود و گرانی اقلام اولیه از جمله روغن و آرد که از ابتدای امسال این کمبود کاملاً مشهود بود نیز از چالش های صنف ما بود که البته توانستیم با رایزنی لازم تا حدودی این مشکلات را مرتفع کنیم . کمبود نیروی انسانی نیز جز مشکلات همیشگی صنف اغذیه فروشان بوده و هست و از این بابت، مشکلات زیادی وجود دارد که هر ساله این مشکلات بزرگتر میشوند

در پایان از اتاق اصناف مرکز استان البرز سپاسگذاریم که باعث شد بستری در راستای معرفی هر چه بهتر صنف کفاشان و بیان پیشنهادات و نظرات مجموعه ما فراهم شود.

ادرس اتحادیه : کرج -رو به روی شورای اسلامی ،طبقه فوقانی میوه فروشی

شماره تماس: 02632228248

 

واحد روابط عمومی و اطلاع رسانی اتاق اصناف مرکز استان البرز