رمضان رستمی با اعلام این خبر افزود: طی گشت مشترک در معیت کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و اداره نظارت بر اماکن عمومی ناجا بازرسی ویژه ای از محل کارگاه صورت گرفت. در بازرسی از محل مقادیر قابل توجهی انواع شربت و داروهای گیاهی و همچنین 3000 لیتر عرقیات گیاهی کشف شد که پس از بررسی های کارشناسی مشخص گردید که این محصولات کاملاً غیربهداشتی و غیرمجاز است.
بر همین اساس پرونده تعزیری لازم توسط بازرسان این مدیریت تکمیل و پس از نمونه برداری کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی از محصولات، تا حصول نتیجه پرونده کارگاه پلمپ گردید.
رستمی تصریح کرد: گسترش فرهنگ شهرنشيني وعوارض خاص اين نوع زندگي موجب شده است كه برخي از مردم براي درمان بيماري خود به همان عطاريهاي قديم متوسل شوند.
ولیکن متاسفانه در حوزه گیاهان دارویی شاهد آن هستیم که برخي اشخاص بهاسمدارويگياهي ازاعتماد مردم سوءاستفاده ميكنند.كاربرخي ازاين عطاريهابه جايي رسيده است كه برخلاف قانونهاي موجود در كشور درمان بيماريهاي مختلفي مانند چاقي ،لاغري ،تقويت جنسي ،ريزش مو ،سنگ كليه ،لكنت زبان ،درد مفاصل،اعصاب ،افسردگي، قاعدگي ،شهوت ،قلب ،زخم معده ،بواسير و غيره راتبليغ ميكنند که بعضاً شاهد عوارض و عواقب ناخوشایند آن نیز بوده ایم.
وی افزود: بازرسی و نظارت اصناف در طی سنوات گذشته طرحهای مکرر و مثمر ثمری را در جهت آسیب شناسی، پیشگیری و مقابله قانونی با متخلفین در این حوزه اجرا نمود که این طرح ها همچنان به صورت مستمر و ویژه در دستور کار ماقرار دارد.
در پایان این مقام مسئول از مردم خواست در صورت مشاهده واحدهای صنفی که در غالب عطاری و گیاهان دارویی مبادرت به تهیه، تولید و توزیع داروهای غیرمجاز می نمایند مراتب را به شماره تلفن های 5 – 32218154 این مدیریت اعلام نمایند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.