pazandegan1همایش آموزشی ویژه فعالان رسته مطبخ با حضور هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان البرز، رئیس واحد بازرسی و نظارت اصناف ،نماینده اداره بهداشت و نماینده اداره دامپزشکی استان البرز ،یکشنبه 95/12/22 در سالن اجتماعات اتاق اصناف برگزار شد .

در این نشست موضوعات مرتبط با این رسته شامل استفاده از مواد با کیفیت ،توجه به موازین بهداشتی ،استفاده از مواد مرغوب در تهیه غذا ،ارائه خدمات مناسب به مشتریان ،تلاش برای ارتقاء سطح کاری واحد های مطبخ از درجه دو به درجه یک توسط مسوولان حاضر در جلسه مطرح شد.

همچنین تشریح قوانین مالیاتی توسط کارشناس امور مالیاتی آقای احسانی نیا ،به منظور آشنایی فعالان صنفی با شرح وظایف خود و چگونگی محاسبه ارقام مالیاتی از دیگر بخش های این کارگاه آموزشی بود.

pazandegan 17

pazandegan 16

pazandegan 15

pazandegan 13

pazandegan 11

pazandegan 9

pazandegan 6

pazandegan 4

pazandegan 2

pazandegan1