بازدید هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان البرز از اتحادیه های صنفی شهرستان کرج

 

مورخ ۳ بهمن ماه ۱۴۰۳

بازدید از اتحادیه الکتریک و الکترومکانیک

 

به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز ، این طرح در راستای بررسی موانع و مشکلات پیش روی اتحادیه های صنفی شهرستان کرج و سرکشی های دوره ای در همه صنوف توزیعی،  تولیدی، خدماتی و روند جاری اتحادیه ها و تقدیر و تشکر از روئسا و هیات مدیره های اتحادیه ها و ایجاد وحدت رویه، به همت اتاق اصناف مرکز استان البرز در حال اجراست .

 

جلیل عیوضی پرگو نائب رئیس اتاق اصناف، صدیق مشاور اتاق در امور بازدیدهای میدانی و کمیسیون های ذیربط ، محمد دادخواه را در این بازدید ها همراهی کردند.

عیوضی پرگو به اقدامات انجام شده توسط اتاق اصناف اشاره کرد و گفت : مجموعه اتاق ، در راستای حل مشکلات صنفی اتحادیه ها تمام توان خود را به کار می‌گیرد .

 

محمد دادخواه رئیس اتاق اصناف مرکز البرز در جریان این بازدید اظهار داشت : بنده و همکارانم در هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان البرز با هدف ارتباط و همکاری هرچه بیشتر اتحادیه های صنفی و هیئت مديره های خدوم و زحمت کش آنان با اتاق اصناف به صورت حضوری و مداوم در اتحادیه ها حضور خواهیم داشت تا از نزدیک مسائلی همچون موقعیت ساختمان های اتحادیه ها و مشکلات صنفی احتمالی و غیره را مورد برسی قرار دهیم و اتاق اصناف در این راستا نیز از هیچ کمک و همکاری دریغ نخواهد کرد .

دادخواه افزود : کمیسیون ها بازوان توانمند اتاق اصناف هستند ، لذا با توجه به نقش آنان در حل و فصل مشکلات صنفی اتحادیه ها ،در این بازدید ها حضور خواهند داشت.

 

۱۴۰۳/۱۱/۳

 

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز