رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز گفت: با توجه به اهمیت تأمین نان باکیفیت و رعایت قوانین صنفی، نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها در استان البرز به ویژه شهرستان کرج تشدید شده است.

 

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز گفت: با توجه به اهمیت تأمین نان باکیفیت و رعایت قوانین صنفی، نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها در استان البرز به ویژه شهرستان کرج تشدید شده است.

 

محمد دادخواه، رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، بیش از 2 هزار و 603 واحد نانوایی در البرز مورد بازرسی قرار گرفته و یک هزار و 454 پرونده تخلف تشکیل شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز با تأکید بر اهمیت برخورد قاطع با متخلفان اظهار کرد: صنف نانوایی به دلیل حساسیت آن، بسیار مورد توجه قرار دارد و در صورت تخلف، علاوه بر جریمه نقدی، واحد صنفی متخلف پلمب خواهد شد.

وی به موضوع کاهش وزن نان سنگک و افزایش قیمت نان اشاره کرد و افزود: وزن چانه نان سنگک قبل از پخت باید 650 گرم باشد و هرگونه تخلف در این زمینه به شدت پیگیری و فروش اجباری نان کنجدی و سایر تخلفات مرتبط با کیفیت نان، با برخورد جدی مواجه می شود.

دادخواه گفت: با توجه به اعلام قیمت جدید نان، نظارت‌ بر عملکرد نانوایی‌ها بیش از پیش تشدید شده است. شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله کم فروشی، گران فروشی، کاهش وزن نان، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز و ... می‌توانند مراتب را از طریق سامانه 124.ir گزارش دهند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز به شهروندان توصیه کرد که هنگام خرید نان، به وزن نان، کیفیت آرد و سایر مشخصات آن توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت با استانداردهای تعیین شده، مراتب را به مراجع ذی‌ربط گزارش دهند.

وی بیان کرد: افزایش آگاهی شهروندان در خصوص حقوق مصرف‌کننده و استانداردهای نان، نقش مهمی در مبارزه با تخلفات صنفی در حوزه نانوایی‌ها دارد. با گزارش تخلفات توسط شهروندان، مسئولان مربوطه می‌توانند به سرعت به موضوع رسیدگی و از تکرار تخلفات جلوگیری کنند.

دادخواه اذعان کرد: با توجه به اهمیت نان در سبد غذایی خانوارهای ایرانی، مبارزه با تخلفات در حوزه نانوایی‌ها از اولویت‌های اصلی مسئولان است. با تشدید نظارت‌ها، برخورد قاطع با متخلفان و افزایش آگاهی شهروندان، می‌توان به بهبود کیفیت نان و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان امیدوار بود.

️محمد دادخواه، رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، بیش از 2 هزار و 603 واحد نانوایی در البرز مورد بازرسی قرار گرفته و یک هزار و 454 پرونده تخلف تشکیل شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز با تأکید بر اهمیت برخورد قاطع با متخلفان اظهار کرد: صنف نانوایی به دلیل حساسیت آن، بسیار مورد توجه قرار دارد و در صورت تخلف، علاوه بر جریمه نقدی، واحد صنفی متخلف پلمب خواهد شد.

وی به موضوع کاهش وزن نان سنگک و افزایش قیمت نان اشاره کرد و افزود: وزن چانه نان سنگک قبل از پخت باید 650 گرم باشد و هرگونه تخلف در این زمینه به شدت پیگیری و فروش اجباری نان کنجدی و سایر تخلفات مرتبط با کیفیت نان، با برخورد جدی مواجه می شود.

دادخواه گفت: با توجه به اعلام قیمت جدید نان، نظارت‌ بر عملکرد نانوایی‌ها بیش از پیش تشدید شده است. شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله کم فروشی، گران فروشی، کاهش وزن نان، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز و ... می‌توانند مراتب را از طریق سامانه 124.ir گزارش دهند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز به شهروندان توصیه کرد که هنگام خرید نان، به وزن نان، کیفیت آرد و سایر مشخصات آن توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت با استانداردهای تعیین شده، مراتب را به مراجع ذی‌ربط گزارش دهند.

وی بیان کرد: افزایش آگاهی شهروندان در خصوص حقوق مصرف‌کننده و استانداردهای نان، نقش مهمی در مبارزه با تخلفات صنفی در حوزه نانوایی‌ها دارد. با گزارش تخلفات توسط شهروندان، مسئولان مربوطه می‌توانند به سرعت به موضوع رسیدگی و از تکرار تخلفات جلوگیری کنند.

دادخواه اذعان کرد: با توجه به اهمیت نان در سبد غذایی خانوارهای ایرانی، مبارزه با تخلفات در حوزه نانوایی‌ها از اولویت‌های اصلی مسئولان است. با تشدید نظارت‌ها، برخورد قاطع با متخلفان و افزایش آگاهی شهروندان، می‌توان به بهبود کیفیت نان و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان امیدوار بود.

 1403/10/16

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز