یکی از طرح ها وبرنامه های اتاق اصناف کرج ، که در طول سال وبا همراهی روسای اتحادیه های صنفی اجرا شده است ، طرح تشویق واحدهای نمونه وفعالان صنفی درستکار ،منصف ومنضبط است . این طرح که از سوی حمید کریمی رئیس اتاق اصناف ، همواره به عنوان یکی از تاثیرگذارترین برنامه های اتاق اصناف مطرح شده و مورد تاکید قرار می گیرد،در طول سال و در اشکال مختلف اجرا می شود.در همین راستا ، هفته گذشته به اتفاق آقای مهدی غفوریان ( عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ) به سراغ یکی از فعالان صنفی با انصاف شهرمان رفتیم تا ضمن قدردانی از زحماتشان ، گفتگوی کوتاهی نیز با ایشان داشته باشیم .
آقای جوانمرد متصدی واحد صنفی نانوایی ( تافتون) درحوالی خیابان شهید بهشتی ، هستند که در بین اهالی محل به خوش انصافی ورعایت مبانی بهداشتی وپخت نان با کیفیت وطعم خوب شهرت پیدا کرده اند .
جوانمرد در گفتگو با خبرنگار ماهنامه پیام اصناف می گوید: نان یکی از غذاهای اصلی انسان به شمار می رود و مردم تمام کشورها برای نان ونانوا حرمت خاصی قائل هستند .در اغلب فرهنگ ها ، سفره بدون نان بی برکت خوانده می شود وگذاشتن نان در سفره مردم بعنوان یک توفیق الهی ، همواره مورد توجه قرار داشته است . این نگاه وباوردر تمامی فرهنگ ها وتمدن هابه اشکال مختلف دیده می شود .ماایرانی ها نیز در مورد نان وارزش آن اعتقادات فراوانی داریم که ریشه در فرهنگ و پیشینه تاریخی کشورمان دارد .
وی می افزاید : همانطور که می دانیم ، هزینه های تولید و تهیه آرد و نان از زمان کاشت تا برداشت ، سیلو ، حمل و نقل و ..... بخش اعظمی از بودجه کشور را به خود اختصاص داده است .بنابراین دقت و توجه به کیفیت نان یکی از وظایف مهم هر نانوا است .
وی می افزاید : اگر هر نانوا اصول صحیح را در پخت نان و در هنگام آماده سازی خمیر رعایت کند ، مقدار قابل توجهی از ضایعات نان کاهش می یابد . و همین مورد در نگاه کلان باعث صرفه جویی سرمایه ملی می شود .
وی تصریح می کند : تک تک افراد یک جامعه می توانند با رعایت اصول صحیح کسب و کار و مدنظر داشتن اخلاق در اداره هر چه بهتر کشور و حفظ سرمایه های ملی تاثیر گذار باشند .
وی در ادامه می افزاید : یک نانوای متعهد بایستی ضمن رعایت وزن چانه خمیر ، توجه و تمرکز خود را روی پخت صحیح نان متمرکز کند. همچنین رعایت بهداشت و پاکیزگی از نکات بسیار مهم دیگریست که از نگاه تیزبین مردم دور نمی ماند . یک نانوا هر چقدر که مرتب و پاکیزه باشد ، به نفع خودش است . مدنظر داشتن نرخ های مصوب و برخورد محترمانه و منصفانه با مردم نیز در رونق کسب و کار یک نانوا بسیار مهم هستند .