درنشست با اعضای هیات مدیره اتحادیه تالارداران کرج ،نحوه ی اجرای طرح های بازرسی ونظارت بیشتر برخدمات اعضای تحت پوشش این اتحادیه صنفی مورد بررسی قرارگرفت.
دراین نشست که با حضورهیات مدیره اتحادیه تالارداران کرج،نائب رئیس اتاق اصناف ومدیر واحد بازرسی ونظارت اصناف،برگزارشد ،گزارش تنظیم شده درخصوص استفاده ازمواد غیربهداشتی درتهیه غذا،توسط برخی واحدهای صنفی تحت پوشش این اتحادیه ،ضرورت حضوربازرسان اتحادیه ونظارت برعملکرد کارکنان شاغل درآشپزخانه رستورانها،برگزاری طرح های بازرسی با هدف پیشگیری از تخلفات صنفی و رعایت بهداشت دراین اماکن مطرح و تصمیمات لازم در این رابطه اتخاذ شد.
مطالب مشابه
هر هفته یک اتحادیه
اخبار شهری
- هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
- استاندار البرز در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان
- حفظ پایداری شبکه توزیع برق
- قرارگاه اشتغال استان به ریاست دکتر عبداللهی استاندار محترم البرز
- شهادت مجاهد خستگیناپذیر جبهه مقاومت اسلامی؛ اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس
- اطلاعیه: هشدار جدی خطر پشه ائدس که باعث بیماری تب دنگی میشود
- جانداران کوچک تهدید بزرگ