رستمی مدیر بازرسی و نظارت اصناف گفت: طی 10 روز اخیر با استفاده ازکارشناسان اتحادیه پزندگان در قالب گشت مشترک از تعداد 207 واحد صنفی بازرسی بعمل آمده است که از این تعداد، برای 33 واحد در خصوص تخلفات صورت گرفته برگ گزارش بازرسی تنظیم وجهت رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی گردیده اند.وی عنوان نمود واحدهای صنفی که اقدام طبخ غذا برای شهروندان می نمایند حتما باید دارای پروانه کسب باشند و در جهت پیشگیری از سوء استفاده احتمالی توسط واحد های صنفی غیر مجاز کماکان این طرح ادامه خواهد داشت.
وی در پایان ازشهروندان عزیز در خواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی با شماره تلفن های 5-32218154 و یا مراجعه به آدرس : کرج طالقانی شمالی-نبش خیابان برغان – بازرسی و نظارات اصناف شکایتهای خود را طرح نمایند.