رستمی گفت:در این طرح که از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری با همکاری کارشناسان محترم اتحادیه پزندگان آغاز شد از 450 واحدصنفی پزندگان و تالار های پذیرایی و رستوران ها بازدید به عمل آمده که از این تعداد 63واحد صنفی به دلیل انجام تخلفات از قبیل گرانفروشی-تقلب –عدم رعایت دستورالعمل بهداشتی مشاهده شده که برای این واحدهای صنفی متخلف برگه گرازش بازرسی صادر و جهت رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی افزود : در این طرح متاسفانه شاهد این بودیم برخی از واحدهای صنفی با ارائه نرخ نامه از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اقدام به گرانفروشی و اجحاف در حق مصرف کنندگان مینمودند که برخورد قانونی لازم با واحدهای صنفی مذکور صورت گرفت وی همچنین تاکید نمود که کلیه واحدهای صنفی می بایست برابر ماده 91 قانون نظام صنفی اقدام به در یافت پروانه کسب از اتحادیه مربوطه نمایند.
وی در ادامه ازشهروندان عزیز در خواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی با شماره تلفن های 5-32218154 و یا مراجعه به آدرس : کرج طالقانی شمالی-نبش خیابان برغان – بازرسی و نظارات اصناف شکایتهای خود را طرح نمایند.