در راستای نظارت بر اجرای صحیح پروتکل های بهداشتی و شیوه نامه های ستاد استانی مبارزه با کرونا ، طرح بازرسی و نظارت بر عملکرد واحد های صنفی نانوایی در کرج در حال اجرا است .
از آغاز این طرح تاکنون عملکرد 158 واحد صنفی نانوایی مورد ارزیابی بازرسان واحد بازرسی و نظارت اصناف قرار گرفته است . از این تعداد بازرسی 28 تخلف صنفی احراز شده و برای 23 واحد صنفی متخلف که نسبت به پروتکل های بهداشتی بی توجه بوده اند ، گزارش بازرسی تنظیم شده است .
مطالب مشابه
هر هفته یک اتحادیه
اخبار شهری
- هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
- استاندار البرز در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان
- حفظ پایداری شبکه توزیع برق
- قرارگاه اشتغال استان به ریاست دکتر عبداللهی استاندار محترم البرز
- شهادت مجاهد خستگیناپذیر جبهه مقاومت اسلامی؛ اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس
- اطلاعیه: هشدار جدی خطر پشه ائدس که باعث بیماری تب دنگی میشود
- جانداران کوچک تهدید بزرگ