امروز : پنجشنبه, ۲۹ شهریور ۱۴۰۳

در راستای حفظ سلامت شهروندان، عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی در واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای سلامت محور ،منجر به پلمپ واحد صنفی می‌شود.

 

به گزارش واحد روابط عمومی اتاق اصناف

 مرکز استان البرز

بیشترین شکایت های ثبت شده، از عرضه مواد غذایی فاسد ، دفع غیر بهداشتی فاضلاب و عرضه مواد غذایی بسته بندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر  بوده است.

در راستای رسیدگی به شکایات شهروندان ، واحد بازرسی اتاق اصناف مرکز استان البرز به همراه بازرسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ، مواد غذایی فاسد  را کشف ، جمع آوری و معدوم سازی نمودند.

 طرح تشدید بازرسی بهداشت از صنوف عرضه کننده کالاهای سلامت محور  در شهرستان کرج در راستای نظارت و پایش صنوف حساس مواد غذایی در فصل گرما در حال اجرا است.

 

شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی مراتب را از طریق سامانه 124.ir ثبت شکایت نمایند.

 1403/5/10

روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان البرز