ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

رئیس اتاق اصناف کرج: رستوران‌ها و فست فودی‌ها فقط به صورت بیرون‌بر حق خدمات‌دهی دارند

🔹️رئیس اتاق اصناف مرکز البرز گفت: در حال حاضر ۵۲ تیم نظارت استان البرز را به مناطق مختلف دسته بندی کرده و در بازرسی‌های روزانه خود وضعیت فعالیت واحدهای صنفی را رصد و با واحدهای متخلف برخورد مقتضی را انجام می‌دهند.

🔹️به گزارش اتاق اصناف ایران به نقل از ایسنا،بهروز حصاری با اشاره به اعمال طرح جامع مقابله با کرونا و تعطیلی دو هفته‌ای اصناف رسته ۲، ۳ و ۴ اظهار کرد: طی بیش از ۹ ماه گذشته کسب و کار بسیاری اصناف به دلیل شیوع کرونا با مشکل مواجه شده و برخی از آنها مثل آرایشگاه‌های زنانه اغلب تعطیل بوده اند.

🔹️وی ادامه داد: بدون شک این تعطیلی معیشت صاحبان مشاغل را با مشکل مواجه کرده ولی از آنجایی که سلامت مردم از همه چیز مهمتر است، این افراد از درآمدزایی خود گذشته و واحد خود را تعطیل کرده اند.

🔹️وی توضیح داد: در روز اول اجرای طرح جامع مقابله با کرونا هم صنوف استان بیشترین همکاری را داشته و به جز رسته اول بقیه واحدها تعطیل هستند.

🔹️این مسئول در پاسخ به اینکه چرا رستوران‌ها و فست فودی‌ها همچنان باز است، گفت: این گروه تنها می توانند به صورت بیرون بر به مشتریان خدمات ارائه دهند و از پذیرش آنها در داخل سالن غذاخوری معذور هستند.

🔹️حصاری اضافه کرد: در حال حاضر ۵۲ تیم نظارت استان البرز را به مناطق مختلف دسته بندی کرده و در بازرسی‌های روزانه خود وضعیت فعالیت واحدهای صنفی را رصد و با واحدهای متخلف برخورد مقتضی را انجام می‌دهند.

رئیس اتاق اصناف البرز:فعالیت اصناف کرج بعد از ساعت ۲۳ ممنوع است
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

کرج - رئیس اتاق اصناف البرز گفت: بنابر حکم دادستان کرج، فعالیت تمامی واحدهای صنفی بعد از ساعت ۲۳ ممنوع است.
بهروز حصاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهراظهار کرد: در اجرای دستور دادستان کرج برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا  طرح ممنوعیت هرگونه فعالیت صنفی پس از ساعت ۲۳ شب اجرا شد.
وی بیان کرد: در پی شیوع موج سوم ویروس کرونا  در کشور و به خطر افتادن سلامت عمومی شهروندان و در پی دستور دادستان شهرستان کرج مبنی بر تعطیلی تمامی واحدهای صنفی و ممنوعیت هرگونه فعالیت صنفی پس از ساعت ۲۳، طرح نظارت بر اجرای دقیق دستور دادستان کرج با حضور عوامل اجرایی واحد بازرسی و نظارت اصناف، همراهی عوامل انتظامی اداره نظارت بر اماکن عمومی، ریاست اداره اماکن و تنی چند از رؤسای اتحادیه‌های صنفی کرج از شنبه سوم آبان ماه سال جاری آغاز شد.
رئیس اتاق اصناف البرز تصریح کرد: در نخستین شب از اجرای این طرح، عوامل اجرایی در قالب گشت‌های جداگانه به مناطق مختلف شهر کرج شامل عظیمیه، مهرشهر، رجایی شهر، خیابان شهید بهشتی، حصارک، ساسانی و مصباح اعزام شده و ضمن یادآوری به متصدیان واحدهای صنفی در خصوص ممنوعیت فعالیت صنفی پس از ساعت ۲۳ شب تا اطلاع ثانوی، نسبت به صدور اخطار برای واحدهای صنفی فعال اقدام قانونی را انجام داده‌اند.
وی ادامه داد: در نخستین شب از اجرای این طرح یک هزار و ۸۰۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند.
حصاری خاطرنشان کرد: پس از صدور دستور دادستان کرج، موضوع فوق از طریق سامانه پیام‌رسان اتاق اصناف و شبکه‌های اجتماعی تحت اختیار این اتاق به اطلاع عموم رسیده است.

نانوایان البرز مشکل کمبود آرد ندارند
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

کرج - ایرنا - رییس اتاق اصناف البرز با اشاره به برخی شایعات فضای مجازی در خصوص کمبود آرد در این استان اعلام کرد که نانوایی های البرز در این زمینه با هیچ کمبودی مواجه نیستند.
بهروز حصاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اکنون تمام نانوایی های استان البرز هیچ مشکلی برای پخت نان ندارند و روند فعالیت آنها عادی است.
طی چند روز گذشته در فضای مجازی مطالبی با مضمون کمبود آرد سبب تعطیلی برخی نانوایان استان البرز شده که این موضوع صحت ندارد و نانوایان استان در ۲ نوبت صبح و عصر طبق ماههای گذشته فعالیت می کنند.
وی خاطرنشان کرد که طی هفته گذشته سیستم حمل و نقل پخش آرد دچار مشکل شده بود که در سریع ترین زمان مرتفع شده و نانوایان هیچگونه کمبود آرد ندارند.
حصاری افزود: اگر نانوایی در سطح استان البرز به بهانه کمبود آرد از پخت نان امتناع کند شهروندان مراتب را به بازرسی اتاق اصناف این استان اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
اکنون حدود سه هزار نانوایی در استان البرز فعالیت می کنند.

سخنگوی اتاق اصناف البرز خبر داد:آغاز دور جدید سرکشی از واحدهای صنفی البرز

کرج - سخنگوی اتاق اصناف البرز گفت: طرح سرکشی از واحدهای صنفی این استان در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار بازرسین اصناف و اتحادیه‌ها قرار گرفت.
رمضان رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر  در خصوص بررسی آخرین وضعیت اصناف البرز اظهار کرد: با توجه به شیوع موج سوم کرونا در کشور، طرح سرکشی از واحدهای صنفی استان البرز در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور بازرسین اصناف و اتحادیه‌ها قرار گرفت.
وی بیان کرد: بازرسین در تمام ساعات کاری واحدهای صنفی تلاش کردند در سطح شهر حضور داشته و نسبت به رصد واحدهای صنفی اعم از رصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین کالاهای سلامت نظارت داشته باشند.
سخنگوی اتاق اصناف البرز با بیان اینکه تعداد کل بازرسی‌های انجام شده، یک هزار و ۸۷۹ مورد بوده است، تصریح کرد: تعداد پرونده‌های متشکله به‌واسطه سازمان تعزیرات حکومتی به همین منظور صادر شده ۹۳ مورد است.
شناسایی ۳۹ واحد صنفی متخلف
وی با بیان اینکه نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی، توسط گشت‌های مشترک پایش شده است، تصریح کرد: در این راستا ۳۹ واحد صنفی متخلف شناسایی و برگه گزارش بازدید برای آنها صادر شد.
رستمی با بیان اینکه تعداد کل اخطارهایی که به صورت ضرب‌الاجل برای واحدهای صنفی به صورت کتبی صادر شده ۸۵۱ مورد بود، تصریح کرد: تعداد شکایت‌های مردمی که از طریق ستاد خبری و به صورت حضوری به مجموعه اتحادیه‌ها و بازرسی اصناف مراجعه کردند، ۱۷۳ مورد بود.
وی با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی جزو تکالیف اصلی و اولیه واحدهای صنفی است، خاطرنشان کرد: در این شرایط با توجه به مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا  باید موازین بهداشتی رعایت شود و در این خصوص با واحدهای صنفی متخلف بدون اغماض برخورد خواهد شد.
سخنگوی اتاق اصناف استان البرز ادامه داد: در گشت‌های مشترکی که با مجموعه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی، اداره اماکن نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی داریم، با واحدهای صنفی که موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند، بدون اغماض برخورد شد.
وی با اشاره به اینکه از ادامه فعالیت واحدهای صنفی متخلف جلوگیری به عمل می‌آید، عنوان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از طریق شماره تلفن ۵۵ _۳۲۲۱۸۱۵۴، موارد را گزارش دهند تا به شکایت آنها در اسرع وقت رسیدگی شود.
نانوایی‌ها رکورددار بیشترین تخلف
سخنگوی اتاق اصناف استان البرز، بیان کرد: واحدهای صنفی که بیشترین تخلف را دارند، شامل نانوایی‌، فروش مواد خوردنی و آشامیدنی، پروتئینی، مرغ‌فروشی، قصابی، میوه‌فروشی و خواربارفروشی‌ها می‌شوند.
وی با بیان اینکه از مردم خواهشمندیم فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک را در دستور کار قرار دهند، متذکر شد: با رعایت این پروتکل‌های بهداشتی صنوف می‌توانند فعالیت اقتصادی داشته باشند و از گردونه صنفی عقب نمانند، همچنین مردم خدمات بهتری دریافت کنند و در نهایت منجر به قطع زنجیره انتقال ویروس شویم.

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو کرج: خودروهایی که به وفور در پارکینگ‌ها پارک شده می‌تواند قیمت‌ها را کاهش دهد
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

ایسنا/البرز رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو کرج گفت: ماشین به وفور در پارکینگ‌ها پارک شده و اگر همین خودروها وارد بازار شود توازن برقرار و مشکلات حل می‌شود.
حمید کریمی در گفت و گو با ایسنا در خصوص وضعیت بازار خودرو گفت: علت اصلی وضعیت کنونی بازار خودرو و اختلاف میان قیمت کارخانه و بازار عدم توازن میان عرضه و تقاضا در بازار است.
وی در ادامه افزود: ماشین به وفور در پارکینگ‌ها پارک شده و اگر همین خودروها وارد بازار شود توازن برقرار و مشکلات حل می‌شود.
کریمی در خصوص افزایش قیمت خودروهای خارجی هم گفت: تعداد زیادی خودروی خارجی در گمرک است و اگر ترخیص شود قیمت کاهش خواهد داشت اما اینکه چرا ماشین‌های موجود در گمرک را ترخیص نمی‌کنند را نمی‌دانم.
وی قیمت پراید را شاخصی برای ارزیابی بازار غیرمنطقی خودرو دانست و گفت: چرا پراید که قبلاً یک ماشین بسیار معمولی و ارزان بود حالا قیمت آن تا این حد بالا رفته و عزیز شده است؟ البته در این مساله نباید نقش خودروسازها و همچنین برخی از افراد را هم نادیده گرفت چون برخی از این گرانی استقبال می‌کنند.
وی تأکید کرد: مردم باید در شرایط کنونی فرهنگ خرید و فروش را بیاموزند و از آن گرانی استقبال نکنند.
کریمی در خصوص تاثیر سایت‌های اینترنتی در بازار گفت: من از چند سال گذشته به اثر مخرب این برنامه‌ها اشاره کردم اما در حال حاضر هم مردم باید باهم همدل باشند، برنامه‌های اینترنتی مکان مناسبی برای خرید فروش نیست، محل خرید خودرو نمایشگاه است که در آن کارشناس وجود داشته باشد تا خرید عاقلانه و مطمئنی صورت بگیرد.
وی در پایان افزود: در موردی مشاهد شده که خودرو فردی به سرقت رفته و هفته بعد آگهی فروش خودرو خود را در این برنامه‌ها مشاهده کرده است. مردم باید به این نکات توجه کنند تا چنین اتفاقات تلخی رخ ندهد.